Amnesia Haze

W magazynie
SKU
B048
Amnesia Haze is één van de sterkere cannabissoorten en door zijn extreem krachtige effect en lekkere smaak veruit de meest populaire Haze soort in de Nederlandse coffeeshops.
  • Typ Nasiona : Feminized
  • Czas kwitnienia : Dlugi okres kwitnienia
  • Klimat: Słoneczna / Śródziemnomorska
  • Plon: Heavy
  • Wysokošć: Tall
8,00 €
Amnesia Haze is één van de sterkere cannabissoorten en door zijn extreem krachtige effect en lekkere smaak veruit de meest populaire Haze soort in de Nederlandse coffeeshops.
Więcej informacji
Typ Nasiona Feminized
Czas kwitnienia Dlugi okres kwitnienia
Sativa/IndicaGlóvnie Sativa
KlimatSłoneczna / Śródziemnomorska
TypeIndoor & Outdoor
Rosna Trudosci Sredni
PlonHeavy
WysokošćTall
Działanie Euforyk, Twórczy, Leniwy
Efekt medyczny Migraine, Pain, Stress
Pochodzenie i genetyka Amnesia Haze is één van de sterkere cannabissoorten en door zijn extreem krachtige effect en lekkere smaak veruit de meest populaire Haze soort in de Nederlandse coffeeshops. Amnesia Haze won in 2009 de 3e plaats in de Highlife Cup. De Amnesia Haze heeft Zuidoost-Aziatische genen en is een kruising van verschillende Haze soorten. De Amnesia Gold zou haar naam eer aan doen (Amnesia = geheugenverlies).
Production

Wanneer je Amnesia Haze binnen teelt is het een goed te onderhouden plant die ongeveer een meter hoog wordt. De opbrengst is gemiddeld, maar het effect van Amnesia Haze is ook zo sterk dat je niet heel veel nodig hebt. Amnesia Haze is geschikt voor zowel Hydro als aardeteelt, het is maar net hoeveel aandacht je eraan wilt besteden. Je kunt Amnesia Haze ook buiten telen, maar ze heeft een warm klimaat nodig. Het is een gevoelige plant, dus wanneer je haar buiten gaat telen, heeft ze wel wat extra zorg nodig. Buiten in de volle zon kan de plant wel 2,50 meter worden, wat de opbrengst natuurlijk ten goede komt. Doordat Amnesia een echte Sativa is, heeft ze een iets langere bloeiperiode (ongeveer 11 weken) dan de gemiddelde cannabisplant. Laat je niet afschrikken door eventuele moeilijkheden, ze is al je moeite meer dan waard! Suzy’s Tip: Laat de rijpe buds zeker 2 weken goed drogen voor je ze verder gaat gebruiken, hierdoor krijg je een betere en sterkere smaak en geur.

Charakter i smak Deze frisse, sterke en limoenachtige geur en smaak herken ik uit duizenden. Tijdens het roken zijn de effecten van Amnesia al snel merkbaar en je bevindt je snel in een trance die gecombineerd wordt met een lichte psychedelische high. Ik rook Amnesia niet als ik lekker bij wil praten met vrienden, want de gesprekken vallen snel stil en op een gegeven moment ben ik niet meer in staat actieve dingen te ondernemen. Amensia is een soortje dat ik slechts heel af toe rook en dat maakt het dan ook extra lekker. Wat zijn naam ook al doet voorspellen, veroorzaakt Amnesia af en toe geheugenverlies. Op medisch gebied werkt het tegen pijn, stress en angst. Suzy’s Tip: Amnesia is meer iets voor de ervaren roker.
Cechy Super heftig Sativa effect Smaak en geur die je uit duizenden herkent Kans op geheugenverlies
Suzy's tip Dit soortje is erg geschikt om binnen te telen.
Miesiąc zbiorówPaździernik
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Amnesia Haze
Twoja ocena
  • Anonimowość
  • Jakość
  • Bezpieczeństwo
  • Szybka Wysyłka
Copyright © 2013-2021 SuzySeeds.com. All rights reserved.