Retourbeleid

Retourbeleid/garantieHet is vervelend als een artikel niet of niet naar behoren functioneert. Volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking en raadpleeg ook de handleiding van uw apparaat voor eventuele probleemoplossingen. Als er een artikel direct na ontvangst niet goed functioneert, dient u dit aan ons zo snel mogelijk kenbaar te maken. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice voor een probleemoplossing. Mocht het artikel toch defect blijken, zullen wij altijd een oplossing voorstellen.

Suzyseeds

 1. Aanspraken op garantie dienen uiterlijk binnen 30 dagen na constatering van het gebrek/mankement te worden gemeld aan de afdeling Verkoop.
 2. Na beoordeling van uw melding ontvangt u, indien van toepassing, een RMA-nummer.
 3. Het artikel dient samen met het RMA-nummer binnen 14 dagen na toekenning van het RMA-nummer te worden verzonden.
 4. Na ontvangst van het artikel met RMA-nummer wordt beoordeeld of het defecte artikel binnen de garantie valt. Als het artikel NIET onder defect artikel binnen garantie, valt dan wordt contact met u opgenomen.
 5. Reparatie van defecte artikelen binnen de garantie geschiedt kosteloos voor zover de garantiebepalingen van toepassing zijn en de garantietermijn niet is verstreken. We zullen altijd proberen om het artikel te repareren. Dus wacht met het bestellen van een nieuw artikel. Het gerepareerde artikel wordt retour gestuurd voorzien van een reparatierapport.
 6. Indien het artikel defect binnen garantie niet gerepareerd kan worden, zal een nieuw artikel worden toegezonden. Indien het artikel niet (meer) beschikbaar is, zal een vervangend gelijkwaardig artikel worden toegezonden. Als een vervangend gelijkwaardig artikel niet (meer) beschikbaar is zal het product aan u worden gecrediteerd.
 7. Wanneer het artikel, na uitvoerige tests en controle , geen defecten vertoont, zijn wij genoodzaakt hiervoor minimaal € 20,- onderzoekskosten in rekening te brengen. Het product zal worden geretourneerd en de kosten hiervoor zullen in rekening worden gebracht.
 8. Artikelen die niet meer zijn te repareren worden niet teruggestuurd.

Write a Review discount bannerSuzy Seeds Shipping Policy banner

 • Anonymity
 • Quality
 • Security
 • Fast Shipping
Copyright © 2013-2023 SuzySeeds.com. All rights reserved.